Rólunk

Cégünk, 1992 óta folytat Fémforgácsolási tevékenységet.
A kezdeti időszakban, Féktárcsák – Fékdobok gyártása volt a fő tevékenység, mely termékek széleskörű kínálata, napjainkban is elérhető Partnereink számára.

A gyártási igények széleskörű teljesítése céljából, az elmúlt évek során üzemünkben, több fejlesztést és beruházást végeztünk, úgy a technológia mint a minőség színvonalának növelése irányában.

Üzemünk felszereltsége, széleskörű forgácsolási lehetőséget nyújt a magas precizitást igénylő alkatrészek gyártására, mely alkatrészek magas minőségét, a gyártás során alkalmazott többlépcsős ellenőrzési rendszer garantálja.

Legfontosabb célunk Ügyfeleink maximális és maradéktalan kiszolgálása, valamint szabad kapacitásunknak köszönhetően, módunkban áll új Partnerek igényeinek befogadása és teljesítése.

Jelenlegi nevét, valamint működési formáját  – Budai Fékcenter Autóalkatrészgyártó Korlátolt Felelősségű Társaság, cégünk 2007 – ben vette fel, majd a folyamatos fejlesztések eredményeként, napjainkban egy sokoldalú, megbízható, korszerűen felszerelt vállalkozás ként üzemelünk, az alábbi paraméterekkel:

·         1.200 nm csarnok

·         16 db CNC Fémforgácsoló gép

·         10 db Hagyományos forgácsoló gép

·         24 Fő munkatárs

·         Széleskörű Fémmegmunkálási lehetőség

·         Korszerű mérőszoba, 3D CNC Mérőgéppel felszerelve

·         EN ISO 14001:2015 minőségirányítási rendszer